Kisbusz- kisteherautómentés

kisteherautómentés,kisbuszmentés,szállítás,teher szállítás,0-24

Az autómentés egy speciális területéről, a kisbuszmentés és furgonmentésről írunk néhány sort.

Ez a típusú autómentő szolgáltatás sokkal nagyobb oda figyelést igényel mint egy „sima” gépjármű mentése. 

Nézzük meg mik ennek az okai?

Az első fontos dolog, hogy a szállítandó jármű méretei, és a súly is könnyedén megduplázódhatnak. A nagyobb súly és a hosszabb szállítmány miatt sokkal körültekintőbbnek kell lennünk. Nagyobb odafigyelés kell amikor az autómentést végezzük és elővigyázatosabban járunk el szállítás során is. Speciális műszaki felszereltségre van szükség, ami elbírja a mentett kisteherautó vagy kisbusz súlyát.

Fontos, hogy információt kapjunk a menteni kívánt járművel kapcsolatban. elsőként, hogy milyen jellegű baleset történt. Guruló képes maradt-e kisteherautó vagy árokba borult, kitört a kereke, esetleg teljesen totálkáros vagy „csak” egy lerobbanás történt, például motor vagy váltó hiba. 

Egy átlagos kisteherautó vagy kisbusz súlya 2 tonna, de ha rakománnyal robbant le, akkor lehet sokkal több is.  

Az eljárás során sem technikailag, sem pedig árban nem mindegy, hogy van-e áru teherautón, és ha igen, mennyi van belőle, esetleg veszélyes, vagy gyúlékony.

Megkérjük minden leendő ügyfelünket, hogy a lehetőségeik szerint mindig adjanak pontos tájékoztatást a fentiekről! Pontos információknak köszönhetően felkészülten megyünk a helyszínre és gyorsabban, szakszerűbben tudjuk orvosolni a problémát, hiszen a gyorsaság és a minőség mindenki számára fontos.

Tudják, hogy 0-24ben szolgálatba állunk az önök segítsége érdekébe.

Előző
Következő
kisteherautómentés,kisbuszmentés,szállítás,teher szállítás,0-24
kisteherautómentés,kisbuszmentés,szállítás,teher szállítás,0-24

All Rights Reserved © 2020

* Az 1 órás kiérkezés ideális esetben valósul meg. Az ideális esettől eltérő helyzetben a kiérkezési idő növekedhet. Ideális eset: a helyszín Székesfehérvár 70 km sugarában van, és az autómentő éppen nincs fuvarban, vagy más lefoglaltságban

Call Now Button