Furgonmentés Székesfehérvár és környéke

furgonmentés

A furgonmentés és kisbuszmentés az autómentés egy speciális területe.

Lerobbant, vagy balesetet szenvedett és autómentésre, autószállításra van szüksége?

Ezért szüksége lenne hozzáértő autómentősre?

Furgonmentés. Elsősorban ehhez értek!

Amennyiben éjjel-nappali autómentésre, darus autómentésre, autószállításra, Furgonmentésre, Baleseti mentésre van szüksége a környéken, keressen bizalommal.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Furgonmentés : Kedvező, előre kalkulált árak. 

Autómentőmmel akár 5 percen belül útnak is indulok Önért és a bajba jutott gépjárműért.

Lehetnek többen is a meghibásodott, sérült gépjárműbe, mert az autómentőmbe 6 utas is elfér. Így nem kell esetleges kellemetlenséget okozni mások zavarásával, hogy sofőrt kerítsenek az utasok hazajuttatására.

Furgonmentés Székesfehérvár M7 autópálya és környéke. Országosan hazaviszem!

Műszaki hibás lett az autója és félre kellett álljon, netán baleset érte Székesfehérvár  környékén, vagy a 7-es számú úton?

Ha megtörtént a baj, leállt az autó - furgon, árokba csúszott, vagy baleset történt, kevesen tudják mi ilyenkor a pontos teendő, illetve honnan lehet segítséget hívni.

Furgonmentés szolgáltatás sokkal nagyobb oda figyelést igényel mint egy „sima” gépjármű mentése. Tehát a szállítandó jármű méretei, és a súly is könnyedén megduplázódhatnak.

Nagyobb odafigyelés kell, amikor az autómentést végezzük és elővigyázatosabban járunk el szállítás során is. A nagyobb súly és a hosszabb szállítmány miatt sokkal körültekintőbbnek kell lennünk. Egy átlagos furgon, kisteherautó, vagy kisbusz súlya 2 tonna, de ha rakománnyal robbant le, akkor lehet sokkal több is.

Furgonmentés Székesfehérvár és környéke. Az alábbi szolgáltatásokat nyújtom Önnek:

  • Személygépkocsi,Motor,Furgon,Teherautó,Kisbusz mentés és szállítás M7 autópályán, 8-as főúton és országosan.

Fontos, hogy információt kapjunk a menteni kívánt járművel kapcsolatban. Elsőként, hogy milyen jellegű baleset történt. Guruló képes maradt-e kisteherautó?

Speciális műszaki felszereltségre van szükség, ami elbírja a mentett kisteherautó, furgon vagy kisbusz súlyát. Elengedhetetlen az, hogy minden információt megkapjunk a menteni kívánt járműről.

Például: milyen jellegű baleset történt guruló képes maradt-e kisteherautó árokba borult, kitört a kereke, esetleg teljesen totálkáros lett-e vagy „csak” egy lerobbanás történt, például motor vagy váltó hiba miatt?

Furgonmentés eljárása során sem technikailag, sem pedig árban nem mindegy, hogy van-e áru a teherautón, és ha igen, mennyi van belőle.

Megkérjük minden leendő ügyfelünket, hogy a lehetőségeik szerint mindig adjanak pontos tájékoztatást a fentiekről!

Pontos információknak köszönhetően felkészülten megyünk a helyszínre és gyorsabban, szakszerűbben tudjuk orvosolni a problémát, hiszen a gyorsaság és a minőség mindenki számára fontos.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.