Beküldő: Nándi | 2023. 06. 03., szo – 18:02

Kisbusz- kisteherautómentés

Az autómentés egy speciális területéről, a kisbuszmentés és furgonmentésről írunk néhány sort.

Kisbusz-kisteherautómentés, autómentő szolgáltatás sokkal nagyobb oda figyelést igényel mint egy „sima” gépjármű mentése.

Nézzük meg mik ennek az okai?

Az első fontos dolog, hogy a szállítandó jármű méretei, és a súly is könnyedén megduplázódhatnak. A nagyobb súly és a hosszabb szállítmány miatt sokkal körültekintőbbnek kell lennem.

Nagyobb odafigyelés kell amikor az autómentést végzem és elővigyázatosabban járok el szállítás során is. Speciális műszaki felszereltségre van szükség, ami elbírja a mentett kisteherautó vagy kisbusz súlyát.

Fontos, hogy információt kapjak a menteni kívánt járművel kapcsolatban. Elsőként, hogy milyen jellegű baleset történt.

Guruló képes maradt-e kisteherautó vagy árokba borult, kitört a kereke, esetleg teljesen totálkáros vagy „csak” egy lerobbanás történt, például motor vagy váltó hiba.

Kisbusz- kisteherautómentés

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Kisbusz- kisteherautómentés :

Egy átlagos kisteherautó vagy kisbusz súlya 2 tonna, de ha rakománnyal robbant le, akkor lehet sokkal több is.

Az eljárás során sem technikailag, sem pedig árban nem mindegy, hogy van-e áru teherautón, és ha igen, mennyi van belőle, esetleg veszélyes, vagy gyúlékony.

Megkérem minden leendő ügyfelemet, hogy a lehetőségeik szerint mindig adjanak pontos tájékoztatást a fentiekről!

Előfordulhat az is, hogy karambolban sérül a jármű, vagy defektes lesz a kerék. Önnek ezzel nincs dolga, hívjon engem, kímélje meg magát a fölösleges idegeskedéstől, és plusz költségektől, mi személyre szabott árajánlatot készítek Önnek, és a lehető legrövidebb idő alatt indulok a segítségére.

Előfordulhat, hogy kitörik a kisteherautó kereke, erre is tudok megoldást, hiszen rendelkezem a megfelelő felszereléssel, olyan speciális eszközökkel, melyekkel mozgatni tudom a kisbuszt, kisteherautót, így megelőzhető a további károk kialakulása.

Kisbusz- kisteherautómentés

A pontos információknak köszönhetően felkészülten megyek a helyszínre és gyorsabban, szakszerűbben tudom orvosolni a problémát, hiszen a gyorsaság és a minőség mindenki számára fontos.

Cégem minden váratlan helyzetre felkészült, több éves munkám során szállítottam már karambolos furgonokat és karambolos kisteherautókat egyaránt.

Tudják, hogy 0-24ben szolgálatban állok az Önök segítsége érdekébe.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.