Beküldő: Nándi | 2023. 06. 03., szo – 17:28

Elektromos autó vontatása károsodás nélkül

Ha az elektromos autó simán csak lemerült és nem szenvedett semmilyen balesetet, abban az esetben jóval gyorsabb az autó mentése.

Az autómentő hívását követően fel fogok tenni pár alap kérdést, a tartózkodási helyen kívül. Itt olyanokra kell gondolni, mint például, hogy pontosan milyen autóról van szó!

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Emellett fontos tudnivaló, hogy az elektromos autókat nem szabad kötéllel vontatni, ugyanis szakértők szerint, a váltó üres állása esetén se mindig kapcsol le minden kereket az elektromotorról, így ha azt húzva vontatják csak kárt okozhatnak az autóban.

Elektromos autó vontatása:

"Az elektromos járműveket alapvetően platón kell szállítani, és soha nem szabad a hagyományos módon vontatni őket úgy, hogy mind a négy kereke az úton van. Ugyanis ilyenkor elkezdenek energiát visszatermelni az akkumulátorba."

Elektromos autó vontatása károsodás nélkül.

A fent leírt idézettel/hiedelemmel szemben a Mi autómentőnknek Emellett az sem okoz gondot ha az autót megmozdítani sem lehet, mert az emelve vontató és a Dolly kocsink kifejezetten ilyen gondokra – problémákra van kitalálva. Tehát nem kell feltétlen platón elszállítani a gépjárművet.

Nálunk az S.O.S. Mobilitás cégnél ez sem jelent akadályt, hiszen egy speciális eszköz segítségével képesek vagyunk orvosolni a problémát.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a blokkolt kerék alá úgynevezett speciális Dolly kocsit rakunk és így akadálymentesen tudjuk menteni a bajbajutott autót.

Nyilván ebben az esetben az autómentés kicsit több munkát és időt vesz igénybe!

A bajbajutott kocsit a megadott címre szállítjuk, majd a lerakást követően kivesszük a kerék alá behelyezett Dolly kocsit.

Elektromos autó vontatása, szállítása, töltése:

A hálózati töltőre az előírásoknak megfelelő időre felrakva, a feltöltését követően újra használatra kész.

Elektromos személyautó, SUV, Terepjáró, Sportautó, Oldtime jármű, Furgon, Kisteherautó, Mikrobusz, Lakóautó mentését és szállítását vállaljuk.

Nálam nem létezik lehetetlen, fel vagyok szerelve a legspeciálisabb eszközökkel és gépekkel.

Nézze meg Ön is a Galéria menüpont alatt lévő referencia munkáimat.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.