Beküldő: Nándi | 2023. 06. 05., h – 18:44

Autómentés Veszprém és környékén

Túlzásnak tűnhet, de nem az!

Autómentés Veszprém szolgáltatásaim az év minden napján, a nap minden órájában, az óra minden percében elérhető Non-stop.

Vállalkozásom szolgáltatásai a legkülönbözőbb helyzetekben és azok számtalan területén tudnak megoldást kínálni bajba jutott sofőröknek.

Igyekszem az ügyfeleket maximálisan tiszteletteljesen kiszolgálni minden művelet során. Ez nem csak a munka hanem a hivatás is. Mentésre akkor van szükség, amikor egy jármű árokba csúszik, balesetet szenved – azaz nem javítható a helyszínen és nem alkalmas további közlekedésre.

Autómentés Veszprém és környéke. Az autómentés célja, hogy a problémás (lerobbant, rossz üzemanyag tankolás miatti, bezárt kulcsú...stb.) vagy balesetet szenvedett autót biztonságban a szervizbe, vagy egy megadott címre szállítsa. Az autómentés folyamata tehát ott kezdődik, ahol egy autó megsérül, és a szervizben, vagy a szállításra megadott címen végződik. Ami pedig a kettő között történik, az maga szakértelem. Ezt nyújtom Önnek.

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Ne feledje, nekem ez a szakterületem!

Autómentés Veszprém és környékén

Történjenek ezek a dolgok belföldön vagy külföldön,minden téren a maximumot nyújtom. Jó helyen jár. Tisztában vagyok vele, hogy mekkora kellemetlenséget okoz egy váratlan lerobbanás netán baleset. Csak egy telefonhívás és indulok is a bajba jutott gépjármű tulajdonosért.

Nekem a kitört kerekű kocsi sem okoz gondot! Mit sem ér a technika, ha nem hozzáértő kezekbe van?!

Hátam mögött több év és több mint 20.000km autómentő szakmai tapasztalat van, amely nagy támogatást nyújt minden egyes bevetésnél.

Autómentés Veszprém. Nincs is így olyan helyzet, amire ne lennék felkészülve!

Bízza rám magát és gépjárművét, hogy a legjobb kezekbe jusson kívánsága szerint bárhova.

Rendkívül fontos ügyfeleim kiszolgálása és elégedettsége, mert a jó benyomás és a közös hang megtalálása oldja a bajba jutott autós rossz kedvét.

A lehetőségekhez mérten mindig arra törekszem, hogy az Ön gondja gyorsan és olcsón megoldódjon.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.