Beküldő: Nándi |

Autómentés kátyúból - Meg tudom oldani.

Azt a kátyú fáját!!

Készülj fel a legrosszabbra és bízzál a legjobban.

Önt még nem érte semmilyen kellemetlenség egy nem kívánatos meghibásodás, esetleg egy komolyabb kátyú belehajtásának következtében?

Annál jobb, ez maradjon is így! De mindenesetre nem árt, ha van egy autómentéssel, autószállítással foglalkozó cég telefonszáma a mobiljában a biztonság kedvéért.

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

És nem árt az sem, ha előtte összehasonlítja, utána olvas a fuvarozóknak! Mennyire megbízható! A bajba jutott ember a legelső megoldásba kapaszkodik bele, sokszor a jóval költségesebbe.

Ezért érdemes felkészülni mindenre időben.

Így, ha netalán segítségre ( Autómentőre ) lesz szüksége, úgy pontosan tudja majd kihez fordulhat, és hogy hogyan ússza meg az autómentést olcsón.

Fontos tudnivaló! Közúton történő kátyúba vagy nem kitáblázott úthiba okozta kárnál, azonnal meg kell állni és ki kell hívni a rendőrt. Ugyanis a hatóság egy hivatalos jegyzőkönyvet fog készíteni az esetről, én pedig az autómentést követően a biztosítók által elfogadott számlát és fuvarlevelet állítok ki, így a biztosító az anyagi kár mellett téríteni fogja az autómentés teljes költségét is.

Egy káresetnél legfeljebb 2 autószállítást térít a biztosító!

Autómentés kátyúból Autósegély, autószállítás és autómentés országosan

Nálam az Ügyfél az első – Autómentés , Trélerezés ÉJJEL-NAPPAL

Ha járgánya lerobbant a semmi közepén és sürgős autómentés vagy trélerezésre van szüksége?

Akkor nagyon jó helyen keresgél a segítség után, hívjon most, és autómentőmmel akár 5 percen belül útnak is indulok Önért és a bajbajutott gépjárműért.

Amennyiben a baj Székesfehérváron , 70-es főúton , 8-as főúton , 81-es számú főúton vagy az M7 autópálya területén érte, aggodalomra nincs OK, villámgyors kiérkezéssel kimentem Önt a nem kívánatos slamasztikából.

Nálam nem okoz gondot ha éjfélt ütött a vekker vagy késő estét, vagy kora hajnalt, az idő nálunk nem számít. Non-stop elérhető vagyok és folyamatos készenlétben állok, hogy megmentsem Autóját , Furgonját ha lerobbant vagy baleset érte.

Autómentés kátyúból. Az alábbi szolgáltatásokat nyújtom Önnek:

  • Személygépkocsi,Motor,Furgon,Teherautó,Kisbusz mentés és szállítás országosan.

Lehetnek többen is a meghibásodott , sérült gépjárműbe mert az autómentőmbe 6 utas is elfér. Így nem kell esetleges kellemetlenséget okozni mások zavarásával, hogy sofőrt kerítsenek az utasok hazajuttatására.

SENKIT NEM HAGYOK AZ ÚT SZÉLÉN.

Mindent megoldok, hogy a bajbajutott sofőrnek ne fájjon a feje ezen problémák megoldása miatt. A felsoroltak közül az egyik legfontosabb tényező kimaradt, amelyet talán elsőre kérdeznek meg tőlünk az ügyfelek! Mennyibe fog kerülni?

A legfőbb törekvésem, hogy korrekt árazást tudjak, a megfelelő szolgáltatás mellett nyújtani, hogy az ügyfelek gondja az én megoldásom legyen.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.