Beküldő: Nándi | 2023. 06. 05., h – 21:11

Autómentés információk

Autómentés információk:

Hova kell menni az autómentővel a bajba jutott gépjárműért, hogy elszállítsam.

Illetve mikor kéri a szállítást! Szállítási Cím ahova kéri az ügyfél a jármű elszállítását. Milyen állapotban van a jármű, lehet-e szállítani egyből, vagy még előkészítést igényel!

PL: épek-e a kerekei, balesetes roncs autó, nem hagyok-e el róla egyéb alkatrészeket, lökhárítót stb.

Autómentésre van-e szükség, (árokból kell kihúzni, árokba borult, erdőbe süllyedt, nehezen hozzáférhető helyen van stb.... ilyen esetekben szoktam örülni ha kapok róla pár képet is. Vagy csak sima lerobbanás történt.

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Speciális járművet, munkagépet kell-e szállítani: targonca, mini kotró, bobcat.

Egyéb mezőgazdasági gépek(túllóg hátra, kilóg oldalra, nehéz stabilan elhelyezni) stb... Egyéb speciális eszközök kellenek a mentéshez?

Ha megtörtént a baj, leállt az autó - furgon, árokba csúszott, vagy baleset történt, kevesen tudják mi ilyenkor a pontos teendő, illetve honnan lehet segítséget hívni.

A felkészültségem és tudásom legjavát adom kedvező áron, hogy ügyfeleim mielőbb megnyugodhassanak,hogy járművük a legjobb kezekbe került. Ami egy tulajdonosnak a legfontosabb!

Autómentés - Miért fontos a tapasztalt autómentős?

Hogyan is zajlik az autómentés és miért fontos a tapasztalt autómentős?

Ha megbízható szakszerű autómentés megvalósítására van szüksége a nap akármelyik órájában tárcsázhatja a telefonszámomat.

Cégem minden helyzetben helyt áll és sosem fogom Önt cserben hagyni! Ha bármikor is szüksége lesz szolgáltatásaimra! Ha egy minden szempontból megbízható és tapasztalt autómentősre szeretné rábízni az autómentés folyamatát, akkor válasszon engem és vállalkozásomat!

Amire minden helyzetben számíthat tőlem, az a szakszerű, gyors és megbízható segítség a mentés és a szállítás során is!

Ezek mellett a megfelelő tapasztalat, szakértelem odafigyelés és az ügyfélközpontú hozzáállás. Mind ezek azok az előnyök, amelyekkel egy profi vállalkozó rendelkezik! A szakszerű és teljes mértékben megbízható autómentés és autószállítási szolgáltatásom a nap bármely 24 órájában elérhető a bajba került sofőröknek.

A tárcsázást követően a jelenlevő közúti forgalomhoz és napszakhoz viszonyítva, a lehető leggyorsabban érkezek meg az autómentés helyszínére!

Segítségre szorult és bajba került gépjárművek megmentését el tudom végezni, ha gépjárműve cserben hagyta vagy baleset érte. Csak egyetlen telefonhívással igénybe tudja venni szolgáltatásomat! Bármilyen probléma van, számíthat Rám.

Keressen bizalommal, autómentés Székesfehérvár területén, Fejér vármegyében és országosan.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön mielőbb biztonságba hazaérjen.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.