Beküldő: Nándi | 2023. 06. 03., szo – 18:37

Autómentés 8-as főút

Az elkövetkezendő néhány sorban egy olyan témáról fogok írni autómentős szemszögből, ami igazán fontos azok számára, akik a Magyarországon található bármely autóúton, autópályán közlekednek.

Nézzük meg mi a teendő, ha valakit az autópályán műszaki meghibásodás ér.

Ezalatt olyan eseteket értünk, amelyek nem járnak balesettel, de az autó segítség nélkül nem tud tovább haladni. Pl.: gumidefekt, motor vagy váltó meghibásodás, esetleg leürült tank.

  1. Minden esetben húzódjunk le a leállósávba, és kapcsoljuk be az elakadás jelzőt
  2. Ha a sárga mellény az utastérben van, akkor még kiszállás előtt vegyük fel
  3. Hagyjuk el az autót a lehető leggyorsabban – lehetőleg a jobb oldalon/ forgalommentes oldalon.
  4. A szalagkorlát nem útpálya felőli oldalán tartózkodjunk. Ez nagyon fontos, mert a leálló sávban álló autót is érheti baleset, amely a nagy sebesség különbség miatt nagy eséllyel halálos kimenetelű, ezért az autóban senki se maradjon. Ha kisállat van, akkor csak abban az esetben vegye ki az autóból, ha meg tudja kötni, vagy meg tud bizonyosodni róla, hogy nem fut az úttestre. Vegye figyelembe, hogy az állatok a megszokottól eltérően viselkedhetnek a magas zaj terhelés miatt.
  5. Helyezzen ki elakadás jelző háromszöget, az autó mögött 300 méterrel.
  6. Hívjunk segítséget. A segélyhívó szám (112) ingyenesen hívható, de ha valakinek a saját telefonja valamilyen okból mégsem használható, akkor az autópálya mentén elhelyezett szegélykérő állomást megkeresve is megteheti ugyanezt. Ez esetben a S.O.S. feliratú narancssárga oszlopot kell keresni.
  7. A szalagkorláton kívül gyalogoljon az autópályán soha, az ugyanis tilos. A meghibásodást 100%-ig nem lehet elkerülni, de tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy elkerüljük. Az autó szervizelését vegyük komolyan, és az autó jelzéseire figyeljünk!

Autómentés 8-as főút

Ha ennek ellenére mégis meghibásodás történik, akkor a legjobb ha autómentőt hív. Vállalkozásom az egész országban tud segítséget nyújtani bármelyik autópályán, autóúton is adódik a kellemetlen helyzet.

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Mindent megteszek, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezzek.

Autómentés 8-as főút -on és a környező településeken:

Soly, Hajmáskér, Pétfürdő, Litér, Királyszentistván, Csór, Várpalota, Veszprém

 

Autómentés 8-as főút:

Az autómentést az autóúton, főútvonalon megoldom. 4.8 tonnáig bezárólag, lakókocsiknak, lakóautónak, kisteherautóknak tudok autómentést nyújtani.

A legegyszerűbb esetekben, ahol nem történt baleset, csak műszaki meghibásodás, a járműveket elszállítom a veszélyes zónából – leállósávból-, és a legközelebbi biztonságos helyre szállítom, esetleg a helyszínen megjavítom. Ha nemcsak egy egyszerű technikai probléma lép fel pl.: árokba csúszott a jármű, kitört a kereke, irányíthatatlan vált, esetleg felborult, akkor is gyors és szakszerű segítséget nyújtok.

Autómentés 8-as főút és a közeli településeken! Országosan hazaviszem.

Autómentőim folyamatos ellenőrzés alatt vannak, annak érdekében, hogy a biztonságos és megbízható partnerei lehessek. Ha előfordul egy hosszú utazás során, hogy nem tudja melyik autópályán van, akkor sem kell kétségbe esni, biztosan meg fogom találni Önt és a bajba jutott autóját.

Ekkor nagy segítséget adhat, ha van Viber, Google Maps, Waze, vagy valamilyen hely meghatározó alkalmazás telepítve mely segítségével pontos adatot tud közölni helyzetérők.

Ha telefon készüléke erre nem alkalmas, akkor elég egy kilométer szelvény szám, vagy egy pontos leírás, arról hogy mit lát a környéken, milyen várost hagyott el utoljára, illetve tudassa azt is, hogy az autópálya melyik oldalán haladtak. Ezeket az információkat a segélyhívás alatt meg fogom kérdezni, és amint tisztázódott, hogy hol található a gépjármű, az autómentő azonnal indul a meghibásodás/baleset helyszínére!

Autómentés 8-as főút -on és a környező településeken:

Soly, Hajmáskér, Pétfürdő, Litér, Királyszentistván, Csór, Várpalota, Veszprém

Az autómentés folyamata alatt különösen nagy figyelmet fordítok az utas vagy utasok biztonságára. Mindent megteszek annak érdekében, hogy az autót a helyszínen javítsam, hogy az hamar tovább tudjon menni.

Autómentés 8-as főút és a közeli településeken! Országosan hazaviszem.

Ha a helyszínen ez nem sikerül, akkor az autóval együtt akár 6 személyt is a kért címre, a legközelebbi autóműhelybe vagy a legközelebbi biztonságos helyre tudom szállítani.

Nem hagyok senkit az autóút, autópálya szélén.

Non-Stop elérhető vagyok!

Célom, hogy mindenkit biztonságosan haza juttassak.

Az autópályák teljes listája itt!

Megtalálható vagyok a Google térképen is.