Beküldő: Nándi | 2023. 07. 04., k – 20:52

Autómentés Sárkeresztes Moha Éjjel-nappal 0-24 órában.

Autómentés, autómentő Sárkeresztes Moha 81-es főút vonalán Non stop!

Korszerű, szállító és mentő járműveimmel minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, hogy a 81-es főút egész vonalán biztonságosan és gyorsan tudjak gépjárművet menteni.

Autósegély, autószállítás és autómentés Sárkeresztes Moha és környékén

Hirdetni, beszélni róla, fantáziálni, nagyot mondani lehet, de valójában pikk-pakk megoldom bármilyen problémáját.

Bajban van? Hívjon és segítek! Országosan hazaviszem!

Hívjon most: +36703705382

Nemzetközi autómentés és autószállítás MEGFIZETHETŐ áron, rejtett költségek nélkül!

Vállalok Személyautók, Furgonok, Kisbuszok Teherautók mentését, Emelve vontatását, Darus mentését. Korszerű, modern autómentő járművekkel dolgozok, amely minden szükséges felszereléssel rendelkeznek, hogy minden rám bízott feladatot gond nélkül megoldjak.

Aki a 81-es főúton közlekedik tudja, hogy nagy a tranzit forgalma és az Ausztriában dolgozó vendégmunkások ingázása még növeli. A mentett jármű utasait is el tudom szállítani 6 főig. Autómentés és autószállítás éjjel-nappal, korszerű minőségi eszközökkel az év minden napján.

Ha értékes autója van, válasszon engem!

Sárkeresztes, Moha és környékén az alábbi szolgáltatásokat nyújtom Önnek:

  • Személygépkocsi,Motor,Furgon,Teherautó,Kisbusz mentés és szállítás

Nagy gyakorlattal Sok tapasztalattal és a megfelelő felszereléssel rendelkezek a mentéshez. A nyári hónapok az autómentők egyik legerősebb időszaka. Ilyenkor történik a legtöbb műszaki meghibásodás, árokba csúszás és baleset.

Fejér megye egyik rendszeres autómentő szolgálata több alkalommal mentettem autót műszaki meghibásodás és kisebb, nagyon baleset miatt a 81-es vonalán és vonzáskörzetében.

Az autómentés, autószállítás, darus autómentés, gépszállítás, furgon, teherautó szállító szakma minden szegmensében jelen vagyok, ezért nem csak autót, motort, furgont, teherautót szállítok, hanem munkagépeket is 5Tonnáig.

Autómentés Sárkeresztes Moha, autószállítás Sárkeresztes Moha, autósegély Sárkeresztes Moha és környékén!

Ne feledje! Ha bajba kerül Hívjon az év bármely napján és percében 0-24 azonnal indulok.

Bármilyen munkagép szállítását vállalom, rendszeres vagy alkalmi jelleggel is kereshetnek ez ügyben. Hydroplatos járművem nem csak a szállítást teszi egyszerűvé, hanem a vontatást, teherautó emelve vontatást vagy vonórúd vontatást.

Ügyfeleim bizalma, elégedettsége fontos számomra. Mentse el telefonszámom, hogy egy megbízható mindent megoldó autómentő, autószállító segítsen ha bajba kerülne.

Megtalálható vagyok a Google térképen is.